Franciscus Vaccinatiepoli – voor reizigers, advies bij een afweerstoornis en voor vaccinaties op maat
Vlag

De Franciscus Vaccinatiepoli (gevestigd in Franciscus Gasthuis) biedt preventieve zorg tegen (tropische) infectieziekten aan reizigers, patiënten en overige risicogroepen. 

De Vaccinatiepoli is een initiatief van de artsen microbioloog en reizigersgeneeskunde. De artsen en verpleegkundigen hebben specifieke opleidingen op het gebied van reizigersadvisering en vaccinaties. De geleverde vaccinatiezorg is gebaseerd op de laatste richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en de Vaccinatiepoli is een erkend gele koorts centrum. 

Naast reizigersvaccinacties, is de poli gespecialiseerd in het geven van vaccinatie advies bij patiënten met een afweerstoornis, al dan niet reis gebonden. Ook voor diverse bloedonderzoeken en vaccinaties op maat, zoals de vaccinatie tegen kinkhoest, gordelroos of waterpokken, kunnen mensen terecht bij de Vaccinatiepoli. 

Een afspraak kan online worden ingepland via de website: Vaccinatiepoli | Franciscus  óf telefonisch van maandag tot en met vrijdag 08:30-16:00 uur op nummer 010-4617505 

Ook voor vragen of overleg kunt u de poli via bovengenoemd telefoonnummer bereiken.